Begonia breeder and propagator
English Nederlands
  
Onderdelen van de website van mKoppebv worden gepresenteerd in Flash. Om deze bestanden te kunnen zien, dient de Flash-speler in uw webbrowser te zijn gentegreerd. Deze software kunt u gratis downloaden van de website van Macromedia.
Het is mogelijk dat u uw browser na het installeren opnieuw moet opstarten.
 Adresgegevens
Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
+31 (0)341 55 80 27 F
info@mkoppebv.nl E

Klik hier voor de route

Bewortelingsstation Aalsmeer
Rietwijkeroordweg 40
1432 JE Aalsmeer
Nederland
+31 (0)20 64 08 480 T
+31 (0)20 64 08 481 F
info@mkoppebv.nl E

Koppe Young Plants Portugal Lda.
Monte Fonte Ferrenha
N 120 KM 131,9
Maria Vinagre
8760-320 Odeceixe
Portugal


Website toevoegen aan favorieten
 Kwaliteit Koppe weer onderstreept tijdens HortiFair 2011
Meer dan 200 ervaren keurmeesters van stichting VKC beoordeelden voorafgaand aan de HortiFair 1.000 inzendingen van teeltprestaties en kenden een 1e, 2e en 3e prijs toe in een groot aantal categorieën. Bovendien kiest de keuringscommissie uiteindelijk de overallwinnaars snijbloemen en potplanten. Zij ontvangen de Interpolis Quality Cup.

In de categorie ´Potplanten Blad´ heeft Koppe met de Beleaf ‘Morning Dew´ de eerste prijs gewonnen, met een jurycijfer van 9,7. De tweede en derde plaats in deze categorie werd ook gewonnen door onze producten met de Beleaf ‘Inca Fire’ en Beleaf ‘Maori Haze’. In de categorie ´Potplanten Bloeiend´ scoorde de Begonia ’Rebecca´ een 9,6 en de ´Borias´ een 9,55. Deze scores waren goed voor een eerste en tweede prijs in deze categorie.

New2Market
Dit jaar is er een nieuwe categorie toegevoegd namelijk ‘New2Market’. Deze categorie bestaat uit noviteiten die maximaal één jaar op de markt aanwezig zijn. In deze ´New2Market’ potplanten categorie behaalde onze noviteit Sunny White van de ´Sunny Side Up´ collectie met een score van 9,46 net niet de eerste plaats. Een nieuwe Anthurium van Stolk Brothers scoorde 9,48 en ontving daarmee de eerste prijs.
 Nieuws
Vietnam opent grens voor Nederlandse begoniastekken
Vietnam heeft met onmiddellijke ingang de grens geopend voor Nederlandse appels, peren en begoniastekken. De waarde van de Nederlandse export van deze producten naar Vietnam wordt de eerste jaren geschat op zo’n 2 miljoen euro. lees meer ...

FlowerTrials 2015
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...

Disclaimer  
Powered by Idas Internet & ICT