•  

 • Barkos

  Barkos

 • Betulia

  Betulia

 • Elektra Cerise

  Elektra Cerise

 • Florencio Orange

  Florencio Orange

 • Lima Love

  Lima Love

 • Adonia Pink

  Adonia Pink

 • Valentino Pink

  Valentino Pink

Adresgegevens


Koppe

Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
info@koppebegonia.nl E

Klik hier voor de route

Kwaliteit Koppe weer onderstreept tijdens HortiFair 2011

Meer dan 200 ervaren keurmeesters van stichting VKC beoordeelden voorafgaand aan de HortiFair 1.000 inzendingen van teeltprestaties en kenden een 1e, 2e en 3e prijs toe in een groot aantal categorieën. Bovendien kiest de keuringscommissie uiteindelijk de overallwinnaars snijbloemen en potplanten. Zij ontvangen de Interpolis Quality Cup.

In de categorie ´Potplanten Blad´ heeft Koppe met de Beleaf ‘Morning Dew´ de eerste prijs gewonnen, met een jurycijfer van 9,7. De tweede en derde plaats in deze categorie werd ook gewonnen door onze producten met de Beleaf ‘Inca Fire’ en Beleaf ‘Maori Haze’. In de categorie ´Potplanten Bloeiend´ scoorde de Begonia ’Rebecca´ een 9,6 en de ´Borias´ een 9,55. Deze scores waren goed voor een eerste en tweede prijs in deze categorie.

New2Market
Dit jaar is er een nieuwe categorie toegevoegd namelijk ‘New2Market’. Deze categorie bestaat uit noviteiten die maximaal één jaar op de markt aanwezig zijn. In deze ´New2Market’ potplanten categorie behaalde onze noviteit Sunny White van de ´Sunny Side Up´ collectie met een score van 9,46 net niet de eerste plaats. Een nieuwe Anthurium van Stolk Brothers scoorde 9,48 en ontving daarmee de eerste prijs.

Nieuws

IPM 2018
Beleaf in Begonia!

Van dinsdag 23 t/m vrijdag 26 januari neemt Koppe weer deel aan de IPM in Essen, Duitsland. U kunt ons zoals altijd vinden in Hal 1, stand B 15. Komt u onze nieuwe introducties ook bekijken? Hoop u dan te zien! 

FlowerTrials 2017
 

Behind the scenes
 

IPM Essen 26-29 januari
Love is bigger than fear! Dat is wat wij willen uitdragen tijdens deze editie van de IPM.

Alles staat dan ook in het teken van de liefde binnen Koppe. Wij willen u graag kennis laten maken met onze (nieuwe) liefdes; Valentino Pink en Cupido Pink. U kunt zelfs op de foto met deze beauties in een speciaal voor u geplaatste “ Love Seat” .

Dat wilt u toch niet missen? U kunt onze stand vinden in hal 1 B15. 

FlowerTrials 2015
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...