Begonia breeder and propagator
English Nederlands
  
Onderdelen van de website van mKoppebv worden gepresenteerd in Flash. Om deze bestanden te kunnen zien, dient de Flash-speler in uw webbrowser te zijn gentegreerd. Deze software kunt u gratis downloaden van de website van Macromedia.
Het is mogelijk dat u uw browser na het installeren opnieuw moet opstarten.
 Adresgegevens
Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
+31 (0)341 55 80 27 F
info@mkoppebv.nl E

Klik hier voor de route

Bewortelingsstation Aalsmeer
Rietwijkeroordweg 40
1432 JE Aalsmeer
Nederland
+31 (0)20 64 08 480 T
+31 (0)20 64 08 481 F
info@mkoppebv.nl E

Koppe Young Plants Portugal Lda.
Monte Fonte Ferrenha
N 120 KM 131,9
Maria Vinagre
8760-320 Odeceixe
Portugal


Website toevoegen aan favorieten
 Sunny White® finalist ‘Glazen Tulp 2012’
De finalisten voor de FloraHolland Award ‘De Glazen Tulp 2012’ zijn bekend. Tijdens de vakjuryvergadering van 17 november zijn de finalisten geselecteerd. De producten werden onder meer beoordeeld op commerciële aantrekkelijkheid en houdbaarheid maar ook op logistieke efficiëntie en kans op schade bij belading. In de categorie kamerplanten ging onder andere de Sunny White® (Sunny Side Up collectie) door en heeft inmiddels dus de finales bereikt.

De finalisten presenteren op donderdag 15 december hun producten voor de prominente jury in de Japanse Watertuin in Naaldwijk. Deze jury bestaat uit juryvoorzitter Rob Verlinden (tv-tuinman), Myrna Goossen (televisiepresentatrice) en Rudi en Pascal van 2Dezign (bekend van het televisieprogramma ‘Krabbé staat op straat’). De jury beoordeelt de producten vanuit commercieel oogpunt: Wat vindt de consument van het product? Op donderdag 19 januari worden de winnaars per categorie bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Hotels van Oranje in Noordwijk.
 Nieuws
Open Dagen bij Koppe
De Begonia in het zonnetje
Kom kijken en bewonder de nieuwe Begonia-rassen met hun frisse en eigentijdse kleuren tijdens de Open Dagen bij Koppe. lees meer ...

Alles over Sunnies Collection
Kijk nu op www.sunniescollection.info voor alles over deze bijzondere specialty lees meer ...

Disclaimer  
Powered by Idas Internet & ICT