Begonia breeder and propagator
English Nederlands
  
Onderdelen van de website van mKoppebv worden gepresenteerd in Flash. Om deze bestanden te kunnen zien, dient de Flash-speler in uw webbrowser te zijn gentegreerd. Deze software kunt u gratis downloaden van de website van Macromedia.
Het is mogelijk dat u uw browser na het installeren opnieuw moet opstarten.
 Adresgegevens
Hoofdkantoor Ermelo
Fazantlaan 10
3852 AM Ermelo
Nederland
+31 (0)341 55 23 31 T
+31 (0)341 55 80 27 F
info@mkoppebv.nl E

Klik hier voor de route

Bewortelingsstation Aalsmeer
Rietwijkeroordweg 40
1432 JE Aalsmeer
Nederland
+31 (0)20 64 08 480 T
+31 (0)20 64 08 481 F
info@mkoppebv.nl E

Koppe Young Plants Portugal Lda.
Monte Fonte Ferrenha
N 120 KM 131,9
Maria Vinagre
8760-320 Odeceixe
Portugal


Website toevoegen aan favorieten
 Sunny White® finalist ‘Glazen Tulp 2012’
De finalisten voor de FloraHolland Award ‘De Glazen Tulp 2012’ zijn bekend. Tijdens de vakjuryvergadering van 17 november zijn de finalisten geselecteerd. De producten werden onder meer beoordeeld op commerciële aantrekkelijkheid en houdbaarheid maar ook op logistieke efficiëntie en kans op schade bij belading. In de categorie kamerplanten ging onder andere de Sunny White® (Sunny Side Up collectie) door en heeft inmiddels dus de finales bereikt.

De finalisten presenteren op donderdag 15 december hun producten voor de prominente jury in de Japanse Watertuin in Naaldwijk. Deze jury bestaat uit juryvoorzitter Rob Verlinden (tv-tuinman), Myrna Goossen (televisiepresentatrice) en Rudi en Pascal van 2Dezign (bekend van het televisieprogramma ‘Krabbé staat op straat’). De jury beoordeelt de producten vanuit commercieel oogpunt: Wat vindt de consument van het product? Op donderdag 19 januari worden de winnaars per categorie bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in Hotels van Oranje in Noordwijk.
 Nieuws
Vietnam opent grens voor Nederlandse begoniastekken
Vietnam heeft met onmiddellijke ingang de grens geopend voor Nederlandse appels, peren en begoniastekken. De waarde van de Nederlandse export van deze producten naar Vietnam wordt de eerste jaren geschat op zo’n 2 miljoen euro. lees meer ...

FlowerTrials 2015
Een impressie van onze show tijdens afgelopen editie van de Flowertrials. Met deze keer in de spotlight de Valentino Pink, de roze bloem met het opvallende gele hart die de harten van onze bezoekers heeft gestolen.

De trendy Lima Love in zijn eigentijdse kleur groen combineert prachtig met wit in de hedendaagse interieurstijlen. En natuurlijk de Florencio Orange met een opvallende oranje bloem, de alleskunner voor buiten.

Wij kijken weer terug op een succesvolle editie en hopen dat u er volgend jaar ook weer bij bent. lees meer ...

Disclaimer  
Powered by Idas Internet & ICT